Στην οικονομική ανακαίνιση της κουζίνας υπάρχει ένα προϊόν που έχει σώσει πολύ κόσμο ο οποίος θέλει να απαλλαγεί από τα παλιομοδίτικα πλακάκια της κουζίνας.

Χωρίς να χρειαστεί να ξηλωθεί τίποτα, αντί να αντικατασταθούν τα πλακάκια του τοίχου απλά βάφονται με το ειδικό χρώμα. To Multicoat έχει άριστη πρόσφυση, είναι προϊόν νερού, στεγνώνει γρήγορα, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις.

Και τι χρώμα να διαλέξω;

Οπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες οι περισσότεροι DIYers επιλέγουν τη λευκή απόχρωση καθώς με αυτή μπορούν να συνδυάσουν οποιοδήποτε χρώμα θέλουν στα ντουλάπια ή να κάνουν μια total white διακόσμηση στην κουζίνα.

Άλλο πλακάκι γρήγορα και εύκολα! 

  1. Πλένεις τα πλακάκια ώστε να είναι καθαρά από άλατα, λίπη κλπ και με ένα βουρτσάκι καθαρίζεις τους αρμούς. Για πολύ καλό καθαρισμό μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Desoxidante. Πριν το βάψιμο οι επιφάνειες θα πρέπει να είναι στεγνές.
  2. Καλύπτεις τα σημεία που δεν πρέπει να βαφτούν με χαρτοταινία. H Frogtape είναι ιδανική για τέτοιες εργασίες
  3. Ανακατεύεις το Multicoat πολύ καλά (περιστροφικά).
  4. Αρχικά με το πινέλο μπορείς να βάψεις τα σημεία κοντά στους αρμούς και στη συνέχεια να περάσεις την επιφάνεια με ρολό.
  5. Αφού στεγνώσει η πρώτη στρώση ύστερα από 4 ώρες μπορείς να περάσεις τη δεύτερη στρώση.
  6. Τα... νέα σου πλακάκια είναι έτοιμα!

Για ακόμα πιο εντυπωσιακή αλλαγή:

Εαν θέλεις το make over της κουζίνας σου να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό τότε μπορείς να βάψεις και τα ντουλάπια ακόμα και εαν είναι από μελαμίνη χρησιμοποιώντας μόνο ένα προϊόν. Η ριπολίνη νερού Ecologico δεν χρειάζεται αστάρι και μπορεί να βάψει το οτιδήποτε!

 

Από πολύχρωμα - λευκά:

Δείτε μια ανακαίνιση σε total white στυλ. Τα πλακάκια αλλά και τα ντουλάπια βάφτηκαν λευκά για να φωτήσει και να μεγαλώσει ο χώρος. 

 

Από μαύρα - άσπρα!

Η κουζίνα άλλαξε δραστικά αλλάζοντας μόνο το χρώμα στα πλακάκια. 

 

Παλιομοδίτικα πλακάκια τέλος!

Το γαλάζιο χρώμα στα κάτω ντουλάπια δεν θα μπορούσε να δείχνει τόσο υπέροχο με τα παλιά πλακάκια.

 

 

 

 

 

Μπορείς να βάψεις και τα πλακάκια του δαπέδου χρησιμοποιώντας το σμάλτο Aspecto Ceramico της TITAN