Η τελευταία τάση στη διακόσμηση με χρώμα μαυροπίνακα είναι χωρίς αμφιβολία η πόρτα - μαυροπίνακας

Βάψτε οποιαδήποτε πόρτα του σπιτιού και χρησιμοποιήστε την επιφάνειά της για να σημειώσετε κάτι που δεν θέλετε να ξεχάσετε ή για να γράψετε και να ζωγραφίσετε ό,τι σας εκφράζει.

Μπορείτε να κάνετε μαυροπίνακα το μέσα μέρος της εξώπορτας, την πόρτα του παιδικού δωματίου και τις συρόμενες πόρτες. Ιδιαίτερα σε παλιά διαμερίσματα είναι μια υπέροχη ιδέα για διακόσμηση στις πόρτες που χωρίζουν την σαλονοτραπεζαρία

ΠΩΣ ΒΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ: Καταρχάς θα πρέπει να έχετε προετοιμάσει και καθαρίσει καλά την πόρτα (ή τον τοίχο) που θέλετε να βάψετε. Ανοίξτε το χρώμα, ανακατέψτε το και περάστε το πρώτο χέρι με ένα ρολό. Αφήστε το να στεγνώσει καλά και περάστε το δεύτερο χέρι ύστερα από 6 με 12 ώρες. 

Σημ.: Το Χρώμα Μαυροπίνακα της ΤΙΤΑΝ, Pizzaras al Agua μπορείτε να το εφαρμόσετε κατευθείαν στις περισσότερες επιφάνειες. Για εξαιρετικά πορώδεις ή μεταλλικές επιφάνειες συνισταται να προετοιμάζετε με αστάρι νερού Multiuso Agua.

Αν η επιφάνεια είναι ήδη βαμμένη, καθαρίστε την, τρίψτε την ελαφρά με γυαλόχαρτο και εφαρμόστε απευθείας δύο χέρια Pizarras al Agua. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να αφαιρέστε όλα τα σαθρά κομμάτια. 

Αφού τελειώσετε με το βάψιμο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιφάνεια ως μαυροπίνακα ύστερα από πέντε ημέρες. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείτε μαλακές κιμωλίες ή μαρκαδόρους κιμωλίας (κατά προτίμηση λευκούς). Για να καθαρίσετε την επιφάνεια χρησιμοποιήστε νωπό πανί. 

TIP: Για να δώσετε το εφέ του χρησιμοποιημένου πίνακα - περάστε με μια κιμωλία (από την πλατιά της πλευρά) την επιφάνεια και στη συνέχεια σβήστε μαλακά με ένα πανί. 


 

 

 

Ως μαυροπίνακας μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν οι πόρτες της ντουλάπας, τα ντουλάπια της κουζίνας και τα μεταλλικά ερμάρια. Επίσης μπορείτε να βάψετε και το πάνω μέρος από το coffee table! 

 

Ποιήματα, συνθήματα και moto στον τοίχο!

Σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, ακόμα και στο μπάνιο... Γράψτε πάνω στον τοίχο - μαυροπίνακα ένα ποίημα, έναν στοίχο, μια φράση και γενικά εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα που σας δίνεται για να γράφετε και σβήνετε πάνω σε μια επίφανεια.