Ξεχάστε όλα αυτά που ξέρατε για το βάψιμο στα καγκελα!

Παλιά θα έπρεπε να καθαρίσετε καλά όλα τα σκουριασμένα σημεία με πολύ τρίψιμο, να περάσετε τα κάγκελα με μίνιο και στην συνέχεια να τα περάσετε με χρώμα διαλύτου το οποίο έχει έντονη μυρωδιά και αργεί να στεγνώσει. 

Τώρα όμως το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αντισκωριακό οικολογικό χρώμα για μέταλλα το οποίο δεν μυρίζει καθόλου, στεγνώνει πολύ γρήγορα και μπορείτε να περάσετε το δεύτερο χέρι μέσα σε λίγη ώρα. Οταν τελειώσετε το βάψιμο θα καθαρίσετε το πινέλο σας με νερό χωρίς να ταλαιπωρηθείτε καθόλου. 

Πάμε να δούμε βήμα - βήμα πως θα βάψετε τα κάγκελα, όταν μάλιστα είναι και σκουριασμένα

 

  

1. Πριν το βάψιμο θα τρίψετε ελαφρά τα κάγκελα με ένα γυαλόχαρτο και στη συνέχεια θα καθαρίσετε τη σκόνη με ένα πανάκι. Για άψογο αποτέλεσμα μπορείτε και να πλυνέτε τα κάγκελα και να τα αφήσετε να στεγνώσουν πριν περάσετε το χρώμα. 

 

2. Στη συνέχεια ανακατεύετε το χρώμα και απλά με το πινέλο σας περνάτε το πρώτο χέρι. 

 

3. Οταν στεγνώσει το χρώμα περνάμε το δεύτερο χέρι 

4. Και τα κάγκελά σας είναι έτοιμα! Προστατευμένα από την σκουριά, την υγρασία, τις ακραίες καιρικές συνθήκες και βαμμένα με οικολογικό χρώμα. 

 

Δείτε ΕΔΩ το ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ για το οικολογικό αντισκωριακό χρώμα OXIRON AGUA TITAN με προστασία έως και 15 χρόνια από τη σκουριά.