Δύο εμβληματικά brands με τεράστια ιστορία στο χώρο του interior design ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια αξεπέραστη χρωματική συλλογή. Η Crown Paints και το περιοδικό Elle Decoration παρουσίαζουν το χρωματολόγιο Elle Decoration by Crown Paints.

Η συλλογή περιλαμβάνει 6 χρωματικές παλέτες με αποχρώσεις που δημιούργησαν αποκλειστικά οι colour experts του Νο1 περιοδικού διακόσμησης Elle Decoration και της Crown Paints. Το αποτέλεσμα μας έδωσε μια σύγχρονη και ταυτόχρονα πολυτελή collection αποτελούμενη από έντονα και σοφιστικέ χρώματα σε λευκούς, μπεζ, πράσινους, γκρι, κόκκινους και γαλάζιους τόνους.

Δυο λόγια από τον αρχισυντάκτη του Elle Decoration UK, Ben Spriggs

"Η ELLE Decoration και η Crown μοιράζονται το ίδιο πάθος για την καινοτομία και για τα premium, υψηλής ποιόητας προϊόντα, καθορίζοντας και οι δύο τις τάσεις στη διακόσμηση, αντί να τις ακολουθούν. Επιλεγμένες πολύ προσεκτικά οι εκλεπτυσμένες αποχρώσεις της συλλογής δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άνθρωπο να επιδείξει το προσωπικό του στυλ στο χώρο του."

 

Οι αποχρώσεις της Elle Decoration είναι διαθέσιμες στα προϊόντα της Crown: Matt Vinyl Emulsion, Mid Sheen και στο υπερανθεκτικό - απόλυτα ματ - Crown Clean Extreme Stain Resistance Scrubbable Matt.

Η collection Elle Decoration by Crown είναι ιδανική για την ανάδειξη κάθε εσωτερικού χώρου από διακοσμητές, interior designers και ιδιώτες. Δείτε τις αποχρώσεις και επιλέξτε τη δική σας αγαπημένη: