Επειδή υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να μονωθεί η ταράτσα του σπιτιού, αρκετός κόσμος δυσκολεύεται να επιλέξει τον κατάλληλο για την περίπτωσή του.

Οι ειδικοί στο χρώμα με την μακρόχρονη πείρα τους στην αγορά, τη γνώση τους για τα μονωτικά προϊόντα που κυκλοφορούν και τις οικοδομικές κατασκευές προτείνουν μια λύση για την υγρασία που θα σας προσφέρει διάρκεια και αποτέλεσμα.

Το ελαστομερές ακρυλικό χρώμα εκτός του ότι είναι ένα από τα πλέον διαδεδομένα και αποτελεσματικά προϊόντα για τη στεγάνωση και τη μόνωση της ταράτσας, είναι ένα υλικό το οποίο εφαρμόζεται πανεύκολα.

 

Μπορείτε εσείς ο ίδιος να βάψετε την επιφάνεια που θέλετε να προστατέψετε ακολουθώντας βήμα-βήμα τις οδηγίες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Οσο για το ποιο προϊόν θα επιλέξετε, η ΤΙΤΑΝ με την εγγυήση ποιότητας που χαρακτήριζει όλα της τα προϊόντα, συνιστά την επιλογή του Antigoteras.

Γιατί να επιλέξω το Antigoteras;

Το Αntigoteras της ΤΙΤΑΝ είναι ελαστομερές μονωτικό ταράτσας μακράς διάρκειας που δημιουργεί συμπαγές ελαστικό στρώμα αδιαβροχοποίησης. 

Η συμπαγής και ελαστική του σύνθεση, το καθιστά ανθεκτικό στις ακραίες καιρικές συνθήκες (ηλιακή ακτινοβολία, βροχή, χιόνι, ακραίες θερμοκρασίες) εξασφαλίζοντας βατότητα στην ήπια κυκλοφορία (περπάτημα).

Με την επάλειψη του σχηματίζει μια ελαστική μεμβράνη χωρίς αρμούς και ενώσεις που είναι αδιαπέραστη ακόμα και από λιμνάζοντα ύδατα.

Καλύπτει αποτελεσματικά τις ρωγμές (1mm) σε εξωτερικές επιφάνειες.

Προστατεύει από μούχλα και υγρασία.

Κατάλληλο για επίπεδες σκεπές, τάρατσες, μεσοτοιχίες κλπ, γενικότερα για επιφάνειες από σοβά, τσιμέντο, δομικές πλάκες, τούβλο, πίσσα.

Ανθεκτικό στη συχνή χρήση - παρέχει μακρόχρονη προστασία

Διαθέτει υψηλή ικανότητα πρόσφυσης σε όλες τις πορώδης επιφάνειες.

 

Cool Roof!

Αλλό ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Antigoteras είναι οι θερμομονωτικές ιδιότητες του. Χάρη στο υψηλό επίπεδο ανάκλασης της ηλιακής ακτινοβολίας του λευκού χρώματος, περιορίζει αποτελεσματικά την απορρόφηση της εξωτερικής θερμότητας. Με αυτόν τον τρόπο η πλάκα δεν "ψήνει" τα δωμάτια του σπιτιού και παράλληλα εξοικονομείτε ενέργεια καθώς μειώνεται η χρήση του κλιματιστικού.

Μονωτικό για κεραμοσκεπές

Το ελαστομερές μονωτικό Antigoteras διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Επιλέξτε τις δύο αποχρώσεις του κεραμιδί για κατοικίες με στέγες, καθώς το Antigoteras εφαρμόζεται και πάνω από κεραμίδια για αποτελεσματική στεγάνωση.