Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και τα πρώτα φωτάκια ήδη ομορφαίνουν τους δρόμους και την διάθεσή μας. 

Εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα στολίδια μπορούμε να βρούμε παντού, όμως φέτος ήρθε η ώρα να πρωτοτυπήσουμε δημιουργώντας μόνοι μας πανέμορφα διακοσμητικά για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας και να χαρίσουμε στους φίλους μας.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε απλά καθημερινά αντικείμενα όπως αποξηραμένα φύλλα, κουκουνάρια, βελανίδια, μπάλες, κεριά, κρεμαστά στολίδια, γυάλινα βάζα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς και να φτιάξουμε χαριτωμένα διακοσμητικά χρησιμοποιώντας τα χρώματα Acualux σε μεταλλικές αποχρώσεις (gold, silver, bronze) και τo γαλακτώμα Glitter της Polyvine

Μία από τις δημοφιλέστερες τεχνικές για DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι το Gold dip σε διάφανες ή χρωματιστές μπάλες. Η τεχνική είναι πανεύκολη και μέσα σε λίγη ώρα έχετε τα δικά σας ξεχωριστά XMAS διασκοσμητικά.

   

Φωτογραφίες: www.homemadebycarmona.com

  • Βάζετε ένα χοντρό λάστιχο ή και μια χαρτοταινία γύρω από τη μπάλα.
  • Βάφετε με όποια απόχρωση ACUALUX θέλετε τη μπάλα μέχρι το διαχωριστικό σημείο.
  • Για τα Χριστούγεννα ιδανικό θα ήταν να διαλέξετε τη χρυσή απόχρωση.
  • Στη συνέχεια τοποθετείτε τη μπάλα με προσοχή κάπου για να στεγνώσει.
  • Οταν το χρώμα στεγνώσει αφαιρείτε προσεκτικά την ταινία και το λάστιχο.

Και άλλες χρυσές ιδέες διακόσμησης για τα Χριστούγεννα:

Κηροπήγια από χοντρά κλαδιά δέντρων 

Φωτογραφίες: lifeovereasy.com

Φωτογραφίες: www.diys.com

Χρησιμοποιώντας τα χρώματα ζωγραφικής Acualux της TITAN και ένα λεπτό πινέλο βάφουμε οποιαδήποτε επιφάνεια δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. 

 

Φωτογραφίες: www.suburble.com / www.lacquerandlinen.com

Οι μεταλλικές αποχρώσεις τις σειράς Acualux ενδείκνυνται για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Χρησιμοποιήστε τις τρεις διαφορετικές αποχρώσεις του χρυσού για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

  

Κουκουνάρια βαμένα σε χρυσό και έντονο φούξια χρώμα

Το μπρονζέ και το ασημί μπορείτε να το δοκιμάσετε σε αντικείμενα με πτυχώσεις και εξογκωματικές λεπτομέρειες. Τα Acualux είναι υδατοδιάλυτα, άοσμα και εξαιρετικά εύκολα στην εφαρμογή τους. Επίσης, δημιουργούν ένα μεταξένιο ανθεκτικό φινίρισμα. Αυτό οφείλεται στην ακρυλική σύνθεση που διαθέτουν.

 

Φωτογραφίες: www.hisugarplumsblog.com

Αφού βάψουμε τα αντικείμενα με τα Acualux, τα αφήνουμε να στεγνώσουν καλά για περίπου μια ώρα και ύστερα για μια πιο εντυπωσιακή πινελιά, απλώνουμε το γαλακτώμα Gold Glitter της POLYVINE. To Gold Glitter της Polyvine είναι ένα εύχρηστο γαλάκτωμα που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια θέλουμε να δώσουμε ένα touch από glam!

Φωτογραφίες: www.pepperdesignblog.com

Μόλις στεγνώσει το γαλάκτωμα, γίνεται εντελώς διάφανο, αφήνοντας το glitter να λαμποκοπά στην επιφάνεια. Το γαλάκτωμα εφαρμόζεται σε ήδη βαμμένες επιφάνειες χωρίς να αλλοιώνει την υπάρχουσα απόχρωση. Είναι κατάλληλο για διακόσμηση σε τοίχους, έπιπλα, ταπετσαρίες, υφάσματα, χαρτόνι ή οποιουδήποτε διακοσμητικό αντικείμενο!

Τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά μας είναι τώρα έτοιμα! Τοποθετήστε τα σε διάφορα σημεία του σπιτιού και καλέστε τους φίλους σας για να τα θαυμάσουν.

Καλά Χριστούγεννα!

Φωτογραφία στην κορυφή της σελίδας: lifebeautifulmagazine.com