Οι ανακαλύψεις για τις εφαρμογές που έχει το χρώμα μαυροπίνακα δεν έχουν τελειωμό!

Επηρεασμένοι από την μυρωδιά των Χριστουγέννων, ψάξαμε για πρωτότυπες ιδέες ώστε αυτές τις γιορτές να διακοσμήσουμε το χώρο μας με μοναδικά στολίδια.

 

Black Christmas:

Αναζητήσαμε λοιπόν σχετικές ιδέες σε αγαπημένα sites χειροτεχνιών και βρήκαμε πολλές έξυπνες ιδέες για να βάψουμε τις χριστουγεννιάτικες μπάλες με χρώμα μαυροπίνακα!

Χριστουγεννιάτικες μπάλες DIY βαμμένες με χρώμα μαυροπινάκων!

Δείτε τα όμορφα project που συγκεντρώσαμε και εμπνευστείτε για να κάνετε τα δικά σας στολίδια με χρώμα πινάκων. Πάνω στις χριστουγεννιάκες μπάλες μπορούμε να φτιάξουμε ζωγραφιές, ονόματα ή διάφορα πολύχρωμα σχέδια.

Βάφουμε μια απλή μπάλα με χρώμα μαυροπίνακα – 1 με 2 στρώσεις είναι αρκετές – και αφήνουμε να στεγνώσει πολύ καλά. Αργότερα, μπορούμε να γράψουμε με κιμωλία πάνω στην μπάλα μας, ευχές, ονόματα, μηνύματα, ή να την αφήσουμε ως έχει για πιο … μίνιμαλ στυλ.  

Για να πετύχουμε τα σχέδια αυτά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Unilak Matt σε μαύρο χρώμα, που είναι ιδανικό για εφφέ μαυροπίνακα σε οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη επιφάνεια.

Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το χρώμα χειροτεχνίας και μαυροπίνακα Acualux Mat από την Titan που είναι ειδικό για χειροτεχνίες και ζωγραφικές διακοσμήσεις για μικρούς και μεγάλους.

Ας πιάσουμε λοιπόν το πινέλο για να ξεκινήσουμε και..

Καλά Χριστούγεννα σε όλους   

Πηγές εικόνων: Pinterest, Bystaphanielynn.com, Anightowlbolog.com