Οι colour experts της Crown Paints πριν την αρχή της κάθε σεζόν παρουσιάζουν τις νέες τάσεις στις αποχρώσεις του interior design.

Για τη σεζόν Αutumn-Winter 2022-2023 μας προτείνουν τρεις μοναδικές χρωματικές παλέτες η κάθε μια με τον δικό της χαρακτήρα:

Αltered
Η χαρά των 70s

Η παλέτα Altered παραπέμπει στους πολύχρωμους χώρους της δεκαετίας του '70 που απέπνεαν ένα αίσθημα παιχνιδιάριακο και αισιόδοξο. Αποτελείται από από παλ χρώματα (Poetry, Pale Gold, Powdered Clay) τα οποία συνδυάζονται με πιο έντονες εκλεκτικές αποχρώσεις (Botany Bay, Overjoyed, Ceramic Kiln, Printworks).


 

Define
Ρετρό ένταση

Τολμηρές, ζεστές και έντονες αποχρώσεις που χαρίζουν στο χώρο μια ζεστή ρετρό αίσθηση. Αυτή είναι η τάση Define η οποία είναι ιδανική επιλογή για γραφεία, τραπεζαρίες και για ξεχωριστά living room.

Conscious
Αγάπη για ό,τι προέρχεται από τη γη

H παλέτα Conscious γεννήθηκε από την ομορφιά που προσφέρουν τα βιώσιμα προϊόντα και υλικά.
Οι colour experts της Crown Paints δημιούργησαν αυτήν τη συλλογή με στόχο να αναδείξουν το γεγονός ότι οτιδήποτε μπορεί να δημιουργηθεί από τη φύση και για αυτό το λόγο τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένο. Τα χρώματα είναι εμπνευσμένα από φυσικά υλικά όπως ο φελλός, η πέτρα, το ανακυκλωμένο τούβλο, το πριονίδι και η γιούτα.
 

 

* Οι αποχρώσεις κάθε παλέτας επιλέχθηκαν ώστε να συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους