Τα κορυφαία ακρυλικά χρώματα της Sandtex® είναι εδώ για να καλύψουν τις πιο απαιτητικές ανάγκες για πραγματικά μακροχρόνια προστασία στην εξωτερική τοιχοποιία.

Η Sandtex®, Νο1 στα ακρυλικά στη Μεγάλη Βρετανία, παράγει υψηλής ποιότητας χρώματα τα οποία ανταποκρίνονται εξαιρετικά στις απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας και στις ακραίες καιρικές συνθήκες, προστατεύοντας αποτελεσματικά τις προσόψεις των κτιρίων εδώ και έξι δεκαετίες!

Με 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ το Ακρυλικό Χρώμα για ακραίες συνθήκες X-treme X-Posure® έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να παρέχει την μέγιστη αντοχή στην πρόσοψη κάθε κτιρίου από τη βροχή, την υγρασία, την έντονη ηλιοφάνεια και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.

Καλέστε σήμερα τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας για να μάθετε περισσότερα για την προστασία που χρειάζεται η εξωτερική τοιχοποιία της κατοικίας σας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ακρυλικών χρωμάτων της Sandtex®: 

Είτε πρόκειται για κτίριο στην πόλη, είτε για κατοικία δίπλα στη θάλασσα  το ακρυλικό χρώμα X-treme X-Posure® της Sandtex® προσφέρει μεγάλη καλυπτικότητα και μοναδικό υπερανθεκτικό αποτέλεσμα ενάντια στη βρωμιά και στις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στις παραθαλάσσιες περιοχές. Είναι τόσο ισχυρό ώστε να επιλέγεται για το βάψιμο φάρων - το σήμα κατατεθέν της Sandtex® τις τελευταίες δεκαετίες! 

 Το X-treme X-Posure® ανήκει στην ολοκληρωμένη γκάμα ακρυλικών χρωμάτων της Sandtex® τα οποία μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ