Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα 5λιτρο χρώμα Easyclean Fleetwood για να μπει η νέα χρονιά με νέο χρώμα!

Για να ανανεώσεις το χρώμα στο σαλόνι σου (ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο) πάρε και εσύ μέρος στο διαγωνισμό: Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και απάντησε στα comments του post του διαγωνισμού στην ερώτηση: Ποιό είναι το χρώμα της χρονιάς 2019 από την Pantone;

Η κλήρωση για τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν το υπερανθεκτικό χρώμα της Fleetwood, Easyclean 50 times tougher, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου 2019.

Δείτε ΕΔΩ προτάσεις της Fleetwood για τα Color Trends και ΕΔΩ ιδέες διακόσμησης με το χρώμα της χρονιάς.

Οροι Διαγωνισμού:

Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», που εδρεύει στο Μοσχάτο Αττικής, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου αρ. 90, διοργανώνει διαγωνισμό (καλούμενο εφεξής ο «Διαγωνισμός»), με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι»). Η Διοργανώτρια έχει δημιουργήσει επίσημο λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο Facebook. Ως εκ τούτου, ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στην παραπάνω πλατφόρμα, την οποία ο κάθε συμμετέχων μπορεί να βρει στην παρακάτω διεύθυνση: https://facebook.com/Smirniopoulos.

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την 21/12/2018 και ώρα 12:00 μ.μ. ως και την 21/01/2019 και ώρα 12:00μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από την κλήρωση εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας «ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» καθώς και οι συγγενείς τους α' και β’ βαθμού και οι σύζυγοί τους.

Διευκρινίζεται ότι το Facebook δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει το Διαγωνισμό με κανέναν τρόπο.

Για τη συμμετοχή, δεν απαιτείται αγορά προϊόντος. Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, ο χρήστης θα μπορεί να συμμετάσχει με τον παρακάτω τρόπο:

Στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, θα αναρτηθεί post στο οποίο ο χρήστης θα πρέπει να κάνει comment στο συγκεκριμένο post. Επίσης, θα πρέπει να κάνει like την σελίδα της εταιρείας.

Δεν γίνονται δεκτές απαντήσεις υβριστικές, προσβλητικές και γενικά αντίθετες στο νόμο και στα χρηστά συναλλακτικά ήθη.

Δώρο του διαγωνισμού:

Μεταξύ των εγκύρως συμμετεχόντων δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Easyclean Washable Matt Ακρυλικό Εσωτερικής Χρήσης FLEETWOOD 5 Lt στην απόχρωση της επιλογής τους. 

Ο νικητής θα ανακηρυχθεί κατόπιν κλήρωσης.

Η κλήρωση θα γίνει στις 21/01/2019 και ώρα 13:00 στα γραφεία της εταιρείας μεταξύ των εγκύρως συμμετεχόντων. Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της κλήρωσης κατά την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα, η «ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ημέρα και την ώρα αυτής με προηγούμενη ανακοίνωσή της.

Κλήρωση - Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού:

Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 2 νικητές. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας με τυχαία επιλογή ανάμεσα στα comments του post για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Το βίντεο της κλήρωσης θα αναρτηθεί στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. 
Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στον Ιστότοπο στο Facebook.
Οι νικητές θα ενημερωθούν με γραπτό σχόλιο κάτω από την συμμετοχή τους (Reply) στο Διαγωνισμό από τους διαχειριστές του Ιστοτόπου στο Facebook («administrators») και θα τους ζητηθεί να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους εντός 30 ημερολογιακών ημερών σε προσωπικό μήνυμα (inbox) της σελίδας της Διοργανώτριας (https://www.facebook.com/Smirniopoulos).

Σε περίπτωση που η επικοινωνία δεν καταστεί δυνατή με κανέναν από τους νικητές, τότε το Δώρο θα ΑΚΥΡΩΘΕΙ. Κατά την ηλεκτρονική επικοινωνία θα ζητούνται από το νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, αριθμός κινητής τηλεφωνίας) για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του Δώρου.

Παραλαβή δώρου

Η παραλαβή του δώρου μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στα καταστήματα της ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε είτε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) στη διεύθυνση του νικητή. 

Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα, σε οποιαδήποτε τιμή. H «ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» δε φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε έχει σχέση με το παραπάνω δώρο, εκτός της παράδοσης στο νικητή. Το δώρο που θα παραδοθεί κατά τους παρόντες όρους παρέχεται στην κατάσταση στην οποία αυτό έχει και ευρίσκεται, αποκλειόμενης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κ.λ.π., έναντι της «ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» . Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η «ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με το δώρο του διαγωνισμού. Περαιτέρω, η «ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Η «ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης δώρου σε περιπτώσεις που με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Κάθε νικητής με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Με επιφύλαξη των παραπάνω οριζόμενων, άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί τη «ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» να αρνηθεί τη χορήγηση του σχετικού Δώρου, ή να το ανακαλέσει. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα για την καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν σε αρχείο που θα τηρείται από την εταιρεία «ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» , σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997 με σκοπό και στα πλαίσια της διενέργειας του διαγωνισμού.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Γενικών Όρων, χωρίς οποιαδήποτε περαιτέρω χρέωση ή διαδικασία.  Οποιοσδήποτε δε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο ακόμα και αυτό της παράδοσης και παραλαβής των δώρων, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους: (α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις, (β) σε περίπτωση που η συµµετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, (γ) σε περίπτωση που η συµµετοχή του αποτελεί, κατά την κρίση της Διοργανώτριας, αυτή καθ’ εαυτή προϊόν παράνοµης τεχνικής επιρροής στα συστήµατα του Διοργανωτή ή εν γένει απάτης ή αθέµιτης παρεµβολής του συµµετέχοντα ή τρίτου, (δ) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσε είναι ψευδές, (ε) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, η προσπάθεια επικοινωνίας µε το νικητή σε εύλογο χρονικό διάστηµα µετά από την κλήρωση, αποβεί άκαρπη, (στ) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής δεν παρουσιασθεί ως ανωτέρω καθορίζεται ή παρουσιασθεί καθυστερηµένα στην αξιοποίηση του δώρου. Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης της συµµετοχής εκάστου νικητή το δικαίωµά του στο δώρο το αποκτά ο αµέσως επόµενος αναπληρωµατικός, όπως αυτός ανακηρύχθηκε από την κλήρωση κατά τη χρονική σειρά ανάδειξης του.

Ο συµµετέχων στο Διαγωνισµό εγγυάται ότι θα παρέχει αληθείς, ακριβείς, επίκαιρες και πλήρεις πληροφορίες για το άτοµό του κατά την εγγραφή του και τη συναίνεση συµµετοχής του στην άνω προωθητική ενέργεια (εφεξής «Δεδοµένα Εγγραφής»). Επιπλέον, δεσµεύεται να διατηρεί και να ενηµερώνει εγκαίρως τα Δεδοµένα Εγγραφής, ώστε αυτά να είναι αληθή, ακριβή, επίκαιρα και πλήρη κατά τη διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας.  Εάν ο χρήστης χρησιµοποιήσει πληροφορίες αναληθείς, ανακριβείς, ανεπίκαιρες ή ελλιπείς ή παραπλανητικές, η «ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» δεν φέρει καµία ευθύνη και αποκλειστικά υπεύθυνος για την αλλοιωµένη απεικόνιση της κατάστασης του χρήστη θεωρείται ο ίδιος ο χρήστης. Τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν θα περιλαµβάνουν τα ως άνω αναφερόµενα. Με επιφύλαξη άλλων ειδικώς οριζοµένων, δεν είναι υποχρεωτική η παροχή οποιουδήποτε πρόσθετου στοιχείου, το οποίο δεν είναι απαραίτητο ή εύλογο να ζητηθεί στα πλαίσια του Διαγωνισµού. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και εν περιπτώσει αμελείας, η «ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους – φύσεως, σχετικά με εκούσια από μέρους του συμμετέχοντος/επισκέπτη δημοσίευση προσωπικών στοιχείων ή άλλων ευαίσθητων πληροφοριών του ίδιου ή τρίτων προσώπων. Επίσης, ο συμμετέχων/επισκέπτης με τη συμμετοχή του αποδέχεται ότι δεν προσβάλλει πάσης φύσεως δικαιώματα τρίτων. Σε τυχόν περιπτώσεις αυτού του είδους ο συμμετέχων/επισκέπτης αποδέχεται πλήρως και αποκλειστικά την ευθύνη για τις τυχόν ενδεχόμενες συνέπειες, ακόμη και της περίπτωσης κακοπροαίρετων παρενοχλήσεων από τρίτους.

Προσωπικά στοιχεία των συµµετεχόντων στο Διαγωνισµό (ονοµατεπώνυµο, στοιχεία επικοινωνίας) πρόκειται να συλλεχθούν από τη «ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» να εισαχθούν σε βάσεις δεδοµένων και να τύχουν επεξεργασίας για τις ανάγκες οργάνωσης, αξιολόγησης, δηµοσιότητας και διεξαγωγής του Διαγωνισµού, πάντοτε στα πλαίσια και τις προϋποθέσεις του Ν. 2472/1997. Σε σχέση µε τέτοια αρχεία δεδοµένων, οι συµµετέχοντες έχουν δικαίωµα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής ή προβολής αντιρρήσεων σχετικά µε τα στοιχεία που τους αφορούν. Η συµµετοχή στο Διαγωνισµό αποτελεί ελεύθερη και σαφή δήλωση και συναίνεση των συµµετεχόντων για την επεξεργασία των παραπάνω δεδοµένων τους και την τήρηση σχετικού αρχείου για τους προαναφερθέντες σκοπούς. Η αναζήτηση, αποδοχή και παραλαβή των δώρων από τους νικητές συνιστούν σαφή συγκατάθεση αυτών για χρήση του ονόµατός τους µε σκοπό την δηµοσιοποίηση του Διαγωνισµού και των αποτελεσµάτων του και για την επεξεργασία στοιχείων τους κατά τα ανωτέρω.