Το πιο εντυπωσιακό trend στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι αναμφισβήτητα το τo μεταλλικό χρώμα.

Είναι ιδανικό για σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, lobbies, cafés και εστιατόρια όχι μόνο γιατί χαρίζει πολυτέλεια αλλά και επειδή είναι η top επιλογή για όσους θέλουν να δώσουν σε έναν χώρο κάτι το εξαιρετικά διαφορετικό.

Με τις νέες μεταλλικές αποχρώσεις της Crown από την σειρά Crafted Lustrous Metallic Finish έχουμε τη δυνατότητα να βάψουμε τους τοίχους σε κλασικούς μεταλλικούς τόνους (χρυσό, ασημί, χάλκινο) αλλά και σε εναλλακτικές μεταλλικές αποχρώσεις όπως του ροζ χρυσού και του γρανίτη.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο ή τρια μεταλλικά χρώματα ή και να συνδύασουμε στον τοίχο μια μεταλλική απόχρωση με το συνηθισμένο πλαστικό χρώμα.

Δείτε παρακάτω τις προτάσεις διακόσμησης:

 

Συνδυασμός τριών αποχρώσεων (ασημί και δύο χρύσες) της σειράς Crafted by Crown Lustrous Metallic Finish

 

Με τα μεταλλικά χρώματα της σειράς Crafted by Crown Lustrous Metallic Finish μπορούμε να βάψουμε τοίχους αλλά και έπιπλα. Επίσης συνδυάζονται και με πλαστικό χρώμα.

 

Δύο διαφορετικές προτάσεις για διακόσμηση με την μεταλλική απόχρωση Copper της σειράς Crafted by Crown Lustrous Metallic Finish

 

Τα χρώματα Crafted by Crown Lustrous Metallic Finish εφαρμόζονται εύκολα, είναι ταχυστέγνωτα, διαθέτουν υψηλή καλυπτικότητα και απόδοση.