Η Φύση δίνει τις λύσεις και στο interior design! Για την νέα χρωματική παλέτα Solutions η έμπνευση των colour experts της Crown Paints ήρθε από τα φυσικά υλικά και την επαναχρησιμοποίηση τους.

Οπως λένε η Φύση είναι η κορυφαία δασκάλα και σε ότι αφορά το χρώμα και το design, γιατί από αυτήν διδασκόμαστε την αρμονία, την ισορροπία και την ομορφιά του διαφορετικού.

Παρατηρώντας τον φυσικό κόσμο, μπορούμε να μάθουμε να ενσωματώνουμε την τεράστια γκάμα αποχρώσεων και τα περίπλοκα μοτίβα του στις δημιουργίες μας, καθιστώντας τις πιο ζωντανές, βιώσιμες και συνδεδεμένες με τον κόσμο γύρω μας.  Αποδεικνύοντας ότι το σχέδιο μπορεί να μάθει από τον φυσικό κόσμο, η παλέτα Solutions αγκαλιάζει τη φύση σε όλες τις μορφές, τις υφές και τις ατέλειές της.

Η παλέτα Solutions περιλαμβάνει μια σειρά από τολμηρούς και απαλούς τόνους οι οποίοι μας παραπέμπουν στις υφές και στις ατέλειες που βρίσκονται σε υλικά που προέρχονται από τη φύση, σε συνδυασμό με τη νεωτερικότητα και την καινοτομία.

Η ζεστή τερακότα που κυριαρχεί σε αυτήν την παλέτα συνδυάζεται με ελαφρά μπλε, πράσινα και neutral χρώματα, αποχρώσεις εμπνευσμένες κυρίως από το μωσαϊκό, τα βότσαλα και τα γυαλάκια της θάλασσας.

Το πράσινο του φασκόμηλου, ένα ιδιαίτερα δημοφιλές χρώμα, μπορεί να πάει σε άλλο επίπεδο αν το ταιριάξετε με το μπλε και το κοραλί. Δεν είναι ένας συνηθισμένος συνδυασμός όμως δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες πόσο δυνατός και αρμονικός είναι:
 

Καφέ Leatherbound, τερακότα Ceramic Kiln, παλ ροζ Hare, μπλε Open Water, γαλάζιο Curiosity, εκρού Soft Scribbles, ανοιχτό γκρι Soft Grey σε σουέντ φινίρισμα, πράσινο του φασκόμηλου Trailing Plant και σκούρο πράσινο κυπαρισί Enchanted Ivy.