Μετά το μπεζ και το γκρι ως τα ουδέτερα χρώματα που κυριάρχησαν τις τελευταίες δεκαετίες, ήρθε η στιγμή για ένα χρώμα - έκπληξη να γίνει το νέο neutral στη διακόσμηση των τοίχων: το ροζ!

Το χρώμα της Barbie που έχει συνδεθεί με το κοριτσίστικο δωμάτιο δεν διακοσμεί πια μόνο τις κρεβατοκάμαρες. Οι ροζ αποχρώσεις είναι η ιδανική επιλογή για το σαλόνι καθώς μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με όλα τα στυλ της διακόσμησης (κλασικό, μοντέρνο, nordic, boho) και να αναδείξουν πιο σκούρα χρώματα μέσα στον ίδιο χώρο.

Οπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες από την Crown Paints αλλά και από εικόνες που συλλέξαμε από interior designers, το ροζ είναι η τέλεια επιλογή για να αναδείξει διακοσμητικά, υφάσματα και έπιπλα σε έντονα χρώματα: όπως κίτρινο, μπλε, κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί και μωβ.

Επιπλέον είναι το ιδανικό φόντο για έργα τέχνης, πόστερ και κάδρα. Φυσικά εκτός από το σαλόνι μπορείτε να διακοσμήσετε με ροζ χρώμα τους διαδρόμους, το μπάνιο ακόμα και την κουζίνα.

Κάντε την έκπληξη λοιπόν και επιλέξτε τη δική σας αγαπημένη ροζ απόχρωση και μη διστάσετε να τη συνδύασετε με τα πιο έντονα χρώματα στις πόρτες, στα ξύλινα και μεταλλικά έπιπλα, στα φωτιστικά, στις κουρτίνες και στα ριχτάρια.

Cross Stitch της Crown Paints

Διακόσμηση με αποχρώσεις Made With Love, Cross Stitch και Music Box

Παλ ροζ Creme de la Rose

 

Ιδέες διακόσμησης με ροζ χρώμα στον τοίχο: