Η ΤΙΤΑΝ φέρνει στην Ελλάδα την πρώτη οικολογική αντισκωριακή σειρά χρωμάτων OXIRON AGUA με προηγμένα προϊόντα νέας τεχνολογίας τα οποία προσφέρουν στις μεταλλικές επιφάνειες έως και 15 χρόνια προστασίας από τη διάβρωση!

Τα οικολογικά αντισκωριακά χρώματα OXIRON AGUA βάφουν πάνω στην σκουριά, χωρίς αστάρι και χαρίζουν σε κάθε μεταλλικό αντικείμενο ανθεκτικό πλούσιο φινίρισμα, προστατεύοντας το από τις ακραίες καιρικές συνθήκες και την υγρασία. 

  

Προστατέψτε από τη σκουριά και διακοσμήστε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια σκουριασμένη ή μη, εύκολα και γρήγορα και προπαντώς οικολογικά, καθώς τα OXIRON AGUA είναι χρώματα νερού με πιστοποίηση Ecolabel. 

Τα OXIRON AGUA:

  • είναι άοσμα,
  • είναι εξαιρετικά ταχυστέγνωτα
  • καλύπτουν τέλεια
  • προσφέρουν εντυπωσιακά όμορφο αποτέλεσμα
  • αντέχουν στη σκληρή χρήση και τα χτυπήματα
  • προστατεύουν από τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία

Μέσα σε λίγο χρόνο μπορείτε να βάψετε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΑΡΙ καινούργια ή σκουριασμένα κάγκελα, έπιπλα κήπου, μεταλλικούς φράχτες και πόρτες, ράφια, καλοριφέρ, φανοστάτες, παγκάκια και πολλά άλλα αντικείμενα. 

Θα τα βρείτε σε τρία φινιρίσματα:

  1. FORJA (με μεταλλικά ρινίσματα),
  2. EFECTO FORJA (λείο φινίρισμα με εφέ μεταλλικών ρινισμάτων) 
  3. BRILLANTE (γυαλιστερό φινίρισμα)

 

Τα οικολογικά αντισκωριακά χρώματα OXIRON AGUA έχουν περάσει ποιοτικούς ελέγχους από εξωτερικά εργαστήρια και έχουν πιστοποιηθεί για την εξαιρετική τους αντοχή στη διάβρωση (UNE EN ISO 4682-3: Ri2). Επιπλέον η σειρά OXIRON AGUA υπερέχει σημαντικά σε σχέση με άλλα αντισκωριακά χρώματα στους τομείς της πρόσφυσης και της ανθεκτικότητας.