Η ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ξεκίνησε το 1925 ως ατομική επιχείρηση, με έδρα τον Πειραιά. Στα πάνω από ενενήντα χρόνια της δραστηριότητάς της, υλοποίησε σημαντικές καινοτόμες ιδέες τόσο στον τομέα των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών, συμβάλλοντας έτσι στην υγιή ανάπτυξη και αναβάθμιση του κλάδου.

Σήμερα, διαγράφοντας  μια συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία και κατέχοντας την εμπειρία και τεχνογνωσία πολλών δεκαετιών, αποτελεί μια σύγχρονη και ισχυρή εταιρία, που συνδυάζει την εμπειρία, με το καινοτόμο πνεύμα και το επιτυχημένο επιχειρησιακό μοντέλο της. Μέσα από το άρτια οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα, παραλαμβάνουν όλες τις πληροφορίες που μας βοηθούν να παραδίδουμε με συνέπεια και αξιοπιστία ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες. 

Αξιοποιώντας την κληρονομιά όλων αυτών των ετών, μπορεί να εξασφαλίσει τόσο στην ίδια όσο και στους συνεργάτες της ένα μέλλον ασφαλές, κερδοφόρο και ανταγωνιστικό.

Η αποστολή μας:

Αποστολή της ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι να αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη που εξασφαλίζει μέσα από την παροχή επιχειρησιακών εργαλείων, λύσεων και συμβουλών την κερδοφόρα ανάπτυξη των συνεργατών της. Μέσα από την προσφορά υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας, στοχεύουμε στην δική τους διαφοροποίηση και ανταγωνιστικότητα. Στόχος των ανθρώπων μας είναι να ανταποκρίνονται άμεσα στις προσδοκίες των πελατών μας και να επιτυγχάνουν την ικανοποίηση τους. 

Οι άνθρωποί μας:

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελεί τον πυρήνα της επιτυχίας στην πορεία της εταιρίας μας για συνεχή ανάπτυξη και αποτελεσματική λειτουργία. Το υψηλό επίπεδο των στελεχών μας και η κοινωνική τους καλλιέργεια σε συνδυασμό με τη ουσιαστική γνώση και εμπειρία αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών μας. Η στενή και αμφίδρομη σχέση του άρτια εξειδικευμένου προσωπικού της εταιρίας και των πελατών μας, δημιουργεί την υποδομή για έναν κλάδο σύγχρονο και υγιή. 

Τα προϊόντα μας:

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας έχει επιλεχθεί με πολλή φροντίδα προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη σχέση  ποιότητας - τιμής, με στόχο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υψηλής ποιότητας για τους πελάτες και συνεργάτες μας. Ο πρωτοποριακός χαρακτήρας τους,  τους δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθούν θετικά στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις και ανταγωνιστικές συνθήκες της αγοράς. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από ελεγμένες πρώτες ύλες και μέσα υψηλής τεχνολογίας, πληρώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας της Ε.Ε και με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον τελικό χρήστη, ώστε να εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα και απόδοση. 

Οι συνεργασίες μας: 

Με στόχο την μέγιστη ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες, η εταιρεία εξασφαλίζει μια σειρά από συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού οι οποίοι αποτελούν τις κορυφαίες επιλογές στον τομέα δραστηριότητας τους. Παράλληλα, η ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο ή βασικό συνεργάτη των περισσοτέρων από τους προμηθευτές της.

Οι υπηρεσίες μας:

Διαθέτουμε την κατάλληλη υποδομή, εμπειρία και οργάνωση ώστε να εξασφαλίζουμε στους συνεργάτες μας με συνέπεια και συνέχεια, σειρά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αποδίδοντας μοναδικά προνόμια για το σύγχρονο κατάστημα

 • Παροχή συμβουλών σε εμπορικά και τεχνικά θέματα
 • Συνεχής ενημέρωση για νέα προϊόντα
 • Προωθητικές ενέργειες για ενδυνάμωση πωλήσεων 
 • Εκπαιδευτικά σεμινάρια με πλούσια θεματολογία
 • Κατανόηση και ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας
 • Παροχή μεγάλης γκάμας προϊόντων με απαραίτητη προϋπόθεση πάντα την υψηλή ποιότητα
 • Επάρκεια σε στοκ χωρίς να δημιουργούνται ελλείψεις
 • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής και προώθησης πωλήσεων
 • Υποστήριξη με σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία επιλογής αποχρώσεων & visualization (Φασματογράφος, Mousepainter, TITAN Decora) 
 • Πρόσβαση σε σύγχρονα & ολοκληρωμένα χρωστικά συστήματα 
 • Πλήρης σειρά χρωματολογίων & τεχνικών εγχειριδίων