Κάθε παλιό χριστουγέννιατικο στολίδι μπορεί να έχει μια δεύτερη ευκαιρία... και μάλιστα να γίνει πολύ πιο όμορφο από πρώτα.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια πιο ομοιόμορφη και στυλάτη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπορείτε να βάψετε τις παλιές μπάλες σε μία ή δύο αποχρώσεις με χρώμα κιμωλίας (ή οικολογική ριπολίνη) και κατόπιν να συνεχίσετε τη διακόσμηση με χρυσές ή ασημένιες πινελιές σε ρίγες, πουά ή χρησιμποιώντας στένσιλ. Μπορείτε να βάψετε οποιοδήποτε αντικείμενο από ξύλο, πλαστικό, γυαλί, μέταλλο ακόμα και κουκουνάρια.

Για το make over των χριστουγεννιάτικων στολιδιών θα χρειαστείτε όποια αποχρώση διαλέξετε από τα πλούσια μεταλλικά χρώματα ACUALUX, την αγαπημένη σας απόχρωση Chalk Paint TITAN ή Chalk Paint Paint Studio, ένα πρακτικό σετ πινέλων, και ξυλάκια για να στηρίξετε τις μπάλες σας κατά τον χρόνο στεγνώματος. 

Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χαρτοταινία FROGTAPE και τα πρόσθετα glitter της Polyvine τα οποία αναμειγνύονται με όλα τα χρώματα νερού για εντυπωσιακό και γιορτινό glitter φινίρισμα.