Πριν λίγες μέρες ήταν απλώς ένα πολύ μικρό κομμάτι της αγαπημένης σου παραλίας. Την επέλεξες ανάμεσα σε εκατομμύρια και ταξίδεψε μέσα στη βαλίτσα σου. Τώρα περιμένει να γίνει κάτι ξεχωριστό.

Η πέτρα που μαζέψαμε από την ακρογιαλιά είναι κρίμα να ξεχαστεί σε μιαν άκρη του σπιτιού μας, αφού το βότσαλο σε ό,τι χρώμα και σε όποιο μέγεθος είναι ένας ιδιαίτερος και οικονομικός “καμβάς”.

Μια καλή ιδέα είναι να χρωματίσουμε τις πέτρες μας με τα αγαπημένα μας Acualux-άκια και να τις μετατρέψουμε σε διακοσμητικά που μπορούν να τοποθετηθούν παντού: πάνω στο γραφείο μας, στο τραπεζάκι του σαλονιού, στον πάγκο της κουζίνας ή στη βεράντα μας.

Σε περίπτωση που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει να διακοσμήσεις τις καλοκαιρινές σου πέτρες με χρώματα νερού, θα πρέπει να πούμε ότι η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη, καθώς ακόμη και οι μικρές στρογγυλές πινελιές μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Γενικά το μόνο που χρειάζεσαι είναι όρεξη, μεράκι και φαντασία και τις αγαπημένες σου αποχρώσεις από τα Acualux.

Το Acualux εκτός ότι είναι ένα εξαιρετικά εύχρηστο χρώμα που μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο καθένας (και φυσικά οι επαγγελματίες ζωγράφοι), διαθέτει μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων οι οποίες μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν ό,τι χρώμα θέλετε.

Δείτε ΕΔΩ το χρωματολόγιο του Acualux σατινέ και του Acualux - μεταλλικές αποχρώσεις. 



Ευχαριστούμε πολύ την Κατερίνα Χριστοφόρου για τις όμορφες δημιουργίες της!