Οι περισσότεροι λατρεύουμε το απόλυτα ματ φινίρισμα στον τοίχο γιατί είναι το φινίρισμα που χαρίζει υπέροχη εμφάνιση σε έναν χώρο.

Τι γίνεται όμως με την αντοχή και την διάρκεια ενός ματ πλαστικού;



Οι ειδικοί της CROWN PAINTS έλυσαν αυτό το πρόβλημα δημιουργώντας ένα απόλυτα ματ χρώμα το οποίο είναι ασύγκριτα πιο ανθεκτικό ακόμα και σε σχέση με τα πιο πολυδιαφημισμένα χρώματα.

Το Crown Trade Clean Extreme είναι αυστηρά δοκιμασμένο και πιστοποιημένο για την υψηλή του ποιότητα. Για την αντοχή του διαθέτει ISO 11998 Class 1 με ένα εντυπωσιακό επίπεδο ανθεκτικότητας που φτάνει τις 10.000 τριβές!

Είναι το χρώμα που δεν αφήνει σημάδια, αντέχει στα γδαρσίματα, πλένεται εύκολα και καθαρίζεται άψογα από τους περισσότερους λεκέδες.

Δείτε στην παρακάτω δοκιμή με άλλα δύο ανταγωνιστικά χρώματα πως ανταποκριθηκε το Crown Trade Clean Extreme σε λεκέδες από καφέ, κόκκινο κρασί, μελάνι, κάρυ, μολύβι, κραγιόν, μαρκαδόρο και βερνίκι παπουτσιών.

Ο,τι και αν πέσει πάνω σε ένα τοίχο που έχει βαφτεί με Crown Trade Clean Extreme: σάλτσες, λίπη, λάσπη, ακόμα και αν τα παιδιά ζωγραφίσουν πάνω του, το χρώμα θα αντέξει το πλύσιμο, χωρίς να αφήσει σημάδια.

Με αυτόν τον τρόπο το Crown Trade Clean Extreme είναι ένα πραγματικά value for money προϊόν καθώς εξοικονομεί το κόστος της συχνής συντήρησης που χρειάζεται ένας χώρος όταν βάφεται με φτηνά προϊόντα.

Δείτε στο βίντεο τα τεστ αντοχής του Crown Trade Clean Extreme το οποίο δοκιμάζεται σε ειδική συσκευή στις 10.000 τριβές:


Το Crown Trade Clean Extreme είναι ιδανικό για το βάψιμο των τοίχων σε σαλόνια, κουζίνες και κρεβατοκάμαρες και κυρίως σε σπίτια όπου ζουν οικογένειες με παιδιά ή κατοικίδια ζώα, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις οι τοίχοι χρειάζονται συχνό καθαρισμό.

Επιπλέον το κορυφαίας ποιότητας χρώμα της CROWN TRADE αποτελεί την αξιόπιστη λύση για τη διακόσμηση όχι μόνο των κατοικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια και νοσοκομεία.