Ακόμη και αν δεν έχετε πολύ χρόνο και θέλετε απλά να βάψετε το παιδικό δωμάτιο ροζ ή γαλάζιο, μπορείτε να κάνετε κάτι γρήγορα και εύκολα ώστε στο τέλος να έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Αντί λοιπόν να βάψετε ολόκληρη την επιφάνεια, χρησιμοποιήστε την αγαπημένη χαρτοταινία των DIYers και κάντε ένα απλό αλλά πολύ όμορφο Color Blocking ή δημιουργήστε μέσα σε χρόνο ρεκόρ βουνά πάνω στον τοίχο.

Διαγώνια διχρωμία στο baby room

Δοκιμάστε αυτό το εύκολο project για να δώσετε μια παιχνιδιάρικη όψη στο δωμάτιο που θα βάλετε την κούνια του μωρού. Θα χρειαστείτε δύο πινέζες, ένα σπάγκο, την αγαπημένη σας απόχρωση και φυσικά τη χαρτοταινία Frogtape.

1. Στην κάτω γωνία του τοίχου καρφώνετε την πινέζα και δένετε γύρω της τη μια άκρη του σπάγκου. Στην πάνω γωνία του τοίχου θα κάρφωσετε τη δεύτερη πινέζα και γύρω της θα δέσετε την άλλη άκρη του σπάγκου.

2. Εχοντας ως οδηγό αυτην την γραμμή κολλάτε στον τοίχο κομμάτια από τη Frogtape ώστε να χωρίσετε την επιφάνεια σε δύο μέρη.

3. Πιέστε την χαρτοταινία καλά στην επιφάνεια με τα δάχτυλά σας ή με μια σπάτουλα, ώστε να κολλήσει καλά στον τοίχο.

4. Αν ο τοίχος είναι βαμμένος όπως εδώ γαλάζιος επιλέξτε μια λευκή απόχρωση, εάν είναι λευκός τότε βάψτε το κάτω μέρος με μια παλ απόχρωση. Μόλις τελειώσετε τις στρώσεις που απαιτούνται για να έχετε άψογη κάλυψη, αφαιρέστε αμέσως την Frogtape.

5. Περιμένετε να στεγνώσει η επιφάνεια και στολίστε τον τοίχο με χαρούμενα διακοσμητικά

Μεταμορφώστε τη λευκή πόρτα

1. Χρησιμοποιώντας το μέτρο βρείτε το κέντρο της πόρτας και σημαδέψτε με το μολύβι 4 σημεία τα οποία θα έχουν ίση απόσταση το ένα από το άλλο.

2. Ξεκινήστε από τις δύο πάνω γωνίες της πόρτας και σημαδέψτε άλλα τέσσερα σημεία (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα) με την ίδια απόσταση.

3. Με τη Frogtape ενώστε το πρώτο κεντρικό σημείο με τις δύο γωνίες και κάντε το ίδιο για τα υπόλοιπα τρια σημεία.

4. Κολλήστε ένα μικρό κομμάτι χαρτοταινίας στις επιφάνειες που ΔΕΝ θα βάψετε.

5. Πιέστε πολύ καλά όλα τα κομμάτια της Frogtape με τα δάχτυλά σας.

6. Βάψτε τα τρια μέρη της πόρτας και μόλις τελειώσετε το δεύτερο χέρι αφαιρέστε αμέσως τη Frogtape.

H πόρτα είναι έτοιμη!

Βουνά στο παιδικό δωμάτιο!

Η πιο απλή αλλά και και η πιο εντυπωσιακή διακόσμηση που μπορείτε να κάνετε με τη Frogtape στο δωμάτιο του παιδιού σας είναι να του ζωγραφίσετε βουνά! 

Μην ανησυχείτε είναι πανεύκολο. Απλά δημιουργήστε με την Frogtape τυχαία ζιγκ ζαγκ, καλύψτε τα σοβατεπί και βάψτε το κάτω μέρος.

Σημείωση ΣΟΣ: Αν ο τοίχος του δωματίου είναι φρεσκοβαμμένος τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κίτρινη Frogtape η οποία μπορεί και εφαρμόζεται σε επιφάνειες που απλά είναι στεγνές στην αφή. Επίσης θα πρέπει να την επιλέξετε αν θέλετε να κάνετε δύο σειρές με βουνά χρησιμοποιώντας διαφορετικές αποχρώσεις.

Chic Color Blocking

Kids room ριγέ

Σπιτάκι από χαρτοταινία

Projects για προχωρημένους

Δείτε παρακάτω τρόπους για να διακοσμήσετε το δωμάτιο με Frogtape οι οποίοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο.

Ο τοίχος - κυψέλη

Πολύχρωμα τετράγωνα