Ακόμα και αν δεν έχουμε "ντύσει" το τσιμέντο στην αυλή με πλακάκια, πέτρα ή άλλο υλικό, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος η επιφάνεια αυτή όχι μόνο να φαίνεται καθαρή αλλά και πολύ όμορφη.

Βάφοντας την τσιμεντένια επιφάνεια στην αυλή με το ειδικό χρώμα δαπέδων πρώτα από όλα την προστατεύουμε και δεύτερον της δίνουμε μια ομοιόμορφη όψη. Στη συνέχεια μπορούμε με την διακοσμήσουμε χρησιμοποιώντας απλώς μια δεύτερη απόχρωση και την χαρτοταινία FROGTAPE.

Για αυτήν την εργασία το καταλληλότερο προϊόν είναι το Suelos - Χρώμα Δαπέδων Νερού.

To εξειδικευμένο προϊόν της MONTO είναι ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους καθώς είναι ανθεκτικό στην τριβή, στις προσκρούσεις και στις καιρικές συνθήκες. 

 Το Suelos απλώνεται εύκολα και είναι κατάλληλο για το βάψιμο επιφανειών με απορροφητικότητα. Εφαρμόζεται ακόμα και χωρίς αστάρι σε καθαρές και σταθερές επιφάνειες. Στεγνώνει γρήγορα και διατίθεται σε διάφορα χρώματα, χαρίζοντας στην επιφάνεια όμορφο σατινέ φινίρισμα.

Για ακόμα πιο εντυπωσιακά make-over στην αυλή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο αποχρώσεις και να δημιουργήσετε σχέδια με ρίγες, γεωμετρικά σχήματα και στένσιλ όπως μας δείχνουν και οι παρακάτω DIYers:

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

Με στένσιλ:

Με ρίγες:

Με μια απόχρωση: 

Με γεωμετρικά σχέδια: 

  

  

Με στένσιλ:

Με γεωμετρικά σχέδια και χαρτοταινία