Ενα πολύ εντυπωσιακό εφέ για να διακοσμήσετε τον κεντρικό τοίχο στο γραφείο, στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα είναι το chevron εφέ ή αλλιώς το σχήμα V.

 

Οδηγίες: 

Χρειάζεται μια αρκετά καλή προετοιμασία καθώς θα πρέπει να μετρήσετε το ύψος και το μήκος του τοίχου και με έναν χάρακα και ένα μολύβι να σχηματίσετε γραμμές και τον χωρίσετε σε ίσα μέρη (3, 4, 5 κοκ) οριζόντια και κάθετα.

1. Κατά ύψος: Χωρίσαμε τον τοίχο σε 4 ίσα μέρη (γραμμές με κόκκινο χρώμα). Το κάθε κομμάτι χωρίστηκε στη μέση (γραμμές με μπλε χρώμα).

2. Κατά μήκος: Χωρίσαμε τον τοίχο σε 3 ίσα μέρη (γραμμές με κόκκινο χρώμα) . Το κάθε κομμάτι χωρίστηκε στη μέση (γραμμές με μπλε χρώμα).

3. Καθορίσαμε το πάχος των γραμμών. Με πράσινο χρώμα φαίνεται στην εικόνα ότι σημειώσαμε τα σημεία που έπρεπε να ενώσουμε ώστε να δημιουργήσουμε το εφέ chevron. 

4. Τοποθετήσαμε χαρτοταινία Frogtape στo όριο των πλάγιων γραμμών ώστε να δημιουργήσουμε τις ρίγες που θα βάψουμε και τα κενά. 

5. Επιλέξαμε τρια μεταλλικά χρώμα CRAFTED BY CROWN (Sophistication, Striking, Millionaire). Πριν ξεκινήσουμε σημειώσαμε ένα Χ μέσα στο κάθε κομμάτι που πρόκειται να βάψουμε ώστε να μην μπερδευτούμε. 

6. Αφού στέγνωσε το μεταλλικό χρώμα αφαιρέσαμε την χαρτοταινία.