Φέτος, πριν βάψουμε τα κόκκινα αυγά του Πάσχα, μπορούμε να προετοιμαστούμε ώστε η γιορτινή μας διασκόσμηση να πάρει άλλο χρώμα:

Από τα παλ ανοιξιάτικα μέχρι το μπλε, το έντονο πορτοκαλί, το κίτρινο, τις νέον αποχρώσεις και το χρώμα του μαυροπίνακα, για όλα υπάρχει μια ξεχωριστή πασχαλινή ιδέα DIY.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι αυγά (κανονικά, ξύλινα ή πλαστικά), βαζάκια σε Mason Jar, δημιουργική διάθεση και τα αγαπημένα μας Acualux παρέα με το Chalk paint της Polyvine.

Για να σας βοηθήσουμε λιγάκι συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες ιδέες διασκόσμησης για τους DIYers που λατρεύουν το χρώμα κιμωλίας, τα ακρυλικά και τα glitter.

 

Βάζο με Chalk paint και μοτίβο λαγουδάκι σε κίτρινο και γαλάζιο χρώμα. (Πηγή: happinessishomemade.net) Ακόμη ένα βάζο με μοτίβο κουνελάκι (Πηγή: artzycreations.com)

 

Βαζάκια - λαγουδάκια Mason Jar σε λευκό χρώμα με Chalk Paint και ακρυλικό σατινέ σε διάφορες αποχρώσεις (Πηγές: craft-o-maniac.porch.com, makelifelovely.com)

 

Color Block σε έντονες αποχρώσεις με ξύλινα αύγα και γράμματα διακοσμήμενα με glitter (Πηγή: akailochiclife.com)

Αυγά με glitter (Πηγή: thegirlinspired.com)

Διακοσμητική κατασκευή για το πασχαλινό τραπέζι με αυγά βάμμένα με Chalk Paint σε γαλάζιες αποχρώσεις - για τις πιτσιλιές μπορείτε να χρησιμοποίησετε το Acualux σε χρυσό χρώμα. (Πηγή: sandandsisal.com)

 

Αυγά βαμμένα με Chalk Paint σε διάφορα χρώματα (γαλάζιο, τιρκουάζ, μαύρο) και διακόσμηση με λευκή κιμωλία (Πηγή: mom.me)

 

Γαλάζια αυγά με χρυσές πιτσιλιές (Πηγή: honestlyyum.com)

Με χρυσή διακόσμηση: ρίγες και polka dots (Πηγή: kristimurphy.com)

Σε διάφορα χρώματα με Chalk Paint και ακρυλικό με σατινέ φινίρισμα.

Αυγά με χρώμα μαυροπίνακα!

Κεραμικά αυγά - καρότα (Πηγή: anightowlblog.com) και Αυγό Κάκτος (Πηγή: deliacreates.com)

Κίτρινα αυγά (κοτοπουλάκια) από ακρυλική μπογιά σε κίτρινο χρώμα (Πηγή: itallstartedwithpaint.com) / Αστείες φατσούλες με κίτρινο ακρυλικό χρώμα (Πηγή: studiodiy.com)

Αυγά για κρέμασμα με λευκό Chalk Paint (findawaybyjwp.com)

Χρυσή διακόσμηση σε διάφορα σχέδια (oliveandpiper.com)

Πλαστικά αυγά με χρυσή διακόσμηση (Πηγή: akailochiclife.com)

Αυγό φράουλα (Πηγή: paperandfox.com)

Τα προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Acualux mat, acualux χρυσό της Titan και Chalk Paint maker της Polyvine: