Η Sandtex®, η κορυφαία εταιρεία ακρυλικών χρωμάτων στην Αγγλία, δημιουργεί προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, προστατεύοντας αποτελεσματικά τις προσόψεις των κτιρίων τα τελευταία εξήντα χρόνια!
 

Τώρα τη σειρά προϊόντων της αγαπημένης των Βρετανών μπορείτε να τη βρείτε και στην Ελλάδα! 


Η Sandtex® εγκαινίασε την παρουσία της στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές της δεκαετίας του ΄60 και παραμένοντας πιστή στην υψηλή ποιότητα, συνεχίζει έως σήμερα να παράγει για τους πελάτες της κορυφαία προϊόντα τα οποία εξασφαλίζουν μακροχρόνια προστασία στις εξωτερικές επιφάνειες κατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων.Είναι ενδεικτικό ότι στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκονται τα ακρυλικά χρώματα τελευταίας τεχνολογίας της Sandtex® : Ultra Smooth Microseal Masonry Paint, Xtreme-Xposure και High Cover Smooth.

Πρόκειται για υψηλής αντοχής ακρυλικά τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να παρέχουν στην εξωτερική τοιχοποιία τη μέγιστη προστασία - έως και 20 χρόνια - από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, την υγρασία και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους. 

Η βρετανική εταιρεία η οποία ανήκει στην οικογένεια της Crown Paints εστιάζει ιδιαίτερα στην ανθεκτικότητα και την απόδοση των χρωμάτων της και παράλληλα παρέχει μια πλήρη γκάμα προϊόντων: Η σειρά αποτελείται από αστάρια, ριπολίνες και φυσικά ακρυλικά χρώματα ώστε να καλύπτεται οποιαδήποτε ανάγκη εξωτερικής διακόσμησης σε σοβά, ξύλο, μέταλλο και άλλες επιφάνειες. 

Εμπιστευθείτε και εσεις τη Νο1 λύση επιλέγοντας τα προϊόντα Sandtex® τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα ΣΜΥΡΝΙΟΠΟΥΛΟΣ και σύντομα σε όλο το δίκτυο των συνεργατών μας.