Τα βιομηχανικά δάπεδα υπόκεινται σε σκληρή καθημερινή χρήση, κάτι που τα καθιστά τις πιο απαιτητικές επιφάνειες όσον αφορά το βάψιμο από τους επαγγελματίες. 

Ειδικά για τη βαφή τους η Monto δημιούργησε την υψηλής ποιότητας ακρυλική πολυουρεθάνη Acripol, η οποία προσφέρει τελικό αποτέλεσμα μεγάλης αντοχής και μακροχρόνιας διάρκειας.

Δοκιμασμένη σε σκληρά τεστ αντοχής και ποιότητας, η βαφή 2 συστατικών Acripol διαθέτει ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις οι οποίες εγγυώνται τη βέλτιστη απόδοσή της. 

Το ομοιόμορφο ανθεκτικό φινίρισμα, η υψηλή πρόσφυση, η εξαιρετική ελαστικότητα για αντοχή στις συχνές συστολές- διαστολές και τα φίλτρα UV που διαθέτει την καθιστούν ιδανική για χρήση σε δάπεδα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς επίσης σε μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές. 

Ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως η απόλυτη στεγανοποίηση σε συνάρτηση με την εξαιρετική της αντοχή στην τριβή, στις προσκρούσεις, στην υγρασία και στα χημικά τοποθετούν την ακρυλική πολυουρεθάνη Acripol στην κορυφή των επιλογών από τους επαγγελματίες για τις πιο δύσκολες εφαρμογές σε δάπεδα από τσιμέντο και άλλα υλικά. 

Η ακρυλική πολυουρεθάνη Acripol διατίθεται σε 2 συσκευασίες 750 ml και 4 L και σε πολλές αποχρώσεις (από τα χρωματολόγια RAL & NCS). Μπορείτε να το προμηθευτείτε σε γυαλιστερό, σάτιν και ματ φινίρισμα, το οποίο είναι ιδανικό για να καλύπτει τις ατέλειες κάθε επιφάνειας.

Η σειρά Acripol συμπληρώνεται από το αστάρι και το βερνίκι